Studio’s

Studio’s

Atelierpanden ☼: studio(s) beschikbaar

Kaart

HOE WERKT HET?

 1. Beschikbare ateliers worden gepubliceerd op deze website. Wanneer je geïnteresseerd bent in een beschikbare ruimte kan je je per mail aanmelden voor een bezichtiging. Naargelang de interesse voor een beschikbare ruimte worden één of meerdere kijkdagen georganiseerd.

 2. Om je kandidaat te stellen voor een beschikbare ruimte bezorg je ons na de kijkdag een korte motivatie en je artistiek cv/portfolio. De deadline voor kandidaturen wordt op de kijkdag zelf meegedeeld. Enkel kandidaten die de kijkdag konden bijwonen komen in aanmerking.

 3. Kandidaturen worden onderworpen aan een selectieprocedure op basis van het ingezonden dossier. Ook wordt rekening gehouden met de mix en compatibiliteit van disciplines en profielen in het atelierpand. Kandidaten die hun atelier in een ander MORPHO-pand moeten verlaten en kandidaten die reeds een traject binnen MORPHO afgelegd hebben, zoals een residentie, kunnen voorrang krijgen bij de toewijzing.

 4. Ongeveer twee weken na de deadline voor kandidaturen wordt de atelierruimte toegewezen en worden alle kandidaten per mail op de hoogte gebracht.

VEELGESTELDE VRAGEN

 1. Welke disciplines komen in aanmerking voor een
  atelierruimte?

  Iedereen die een creatieve discipline beoefent komt in aanmerking. Activiteiten met een uitgesproken commercieel karakter en handelsactiviteiten zijn niet mogelijk.

 2. Houdt MORPHO me op de hoogte van beschikbare ateliers?
  Occasioneel zullen we gericht mailen wanneer er een atelier beschikbaar is waarvoor er specifieke profielen worden gezocht. Doorgaans hou je best de website en onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van beschikbare ruimten en nieuwe projecten.

 3. Ik werd geselecteerd voor een atelierruimte, hoe gaat het nu verder?
  Je wordt gecontacteerd om een afspraak te maken om samen de huurovereenkomst door te nemen en de plaatsbeschrijving op te maken. Pas na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van de huurwaarborg worden de sleutels overgedragen.

 4. Ik ben eigenaar van een pand en wil ateliers verhuren, kan ik hiervoor terecht bij MORPHO?
  MORPHO beheert eigendommen van zowel particuliere eigenaars als organisaties, bedrijven en projectontwikkelaars. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.